Tule mukaan

JÄSENYYS

MLL:n jäsenenä olet lasten asialla. MLL järjestää koko perheelle kivaa tekemistä ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden tehdä hauskaa ja mielekästä vapaaehtoistyötä lasten hyväksi. Saat Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa ja olet oikeutettu moniin muihin jäsenetuihin. Katso jäsenetumme: www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/

Rääkkylän paikallisyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2017 on 25€. Lasku tulee suoraan keskustoimistolta. Kannattaa ilmoittaa myös lapset jäseneksi, sillä lapsijäsenet (0-11 -vuotiaat) ja nuorisojäsenet (12-17-vuotiaat) eivät maksa jäsenmaksua.

 

Liity jäseneneksi www.liityjaseneksi.mll.fi

 

 

JÄSENTIETOJESI PÄIVITYS

Koska toimintamme on ollut tauolla, ovat yhteystietosi saattaneet muuttua. Olethan ystävällinen ja päivität yhteystietosi joko sähköisesti: www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/muutokset-jasentietoihin/ tai jäsenvastaavallemme Astalle: leskinen.asta@gmail.com.

Jäsenet saavat jäsenkirjeen muutaman kerran vuodessa sähköpostiin tai kirjepostilla.. Toivomme, että mahdollisimman moni antaisi sähköpostiosoitteensa, näin postitusrahat säästyvät perhetyöhön.

 

 

TULE VAPAEHTOISEKSI

Vapaehtoisia tarvitaan! Onko sinun juttusi satujen luku, kahvin keitto, liikuntatuokion pitäminen, nikkarointi tai vaikka ideointi?

Jokaiselle löytyy sopiva ja omaan ajankäyttöön sopiva vapaaehtoistyö.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

 

 

Olen kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaanne